0512-341796
School

School

"In noflik plak foar goed ûnderwiis."

SWS it Werflân

Waar staan wij voor?

De kernwaarden van onze school zijn: respect, vertrouwen, openheid, gelijkwaardigheid. Deze kernwaarden willen we graag zichtbaar maken. Iedereen die bij school betrokken is laat zien dat hij/zij positief denkend, verschillen accepterend, elkaar de ruimte gevend, helder communicerend, luisterend, realistisch, eerlijk, collegiaal, serieus en vergevingsgezind tracht te zijn.

School

Missie

De openbare en de christelijke school in Rottevalle zijn vanaf de augustus 2016 samen verder gegaan als samenwerkingsschool, waarin zowel openbaar als christelijk zich thuis voelen. Benieuwd hoe wij dit doen? Lees dan verder.

Lees verder
School
100%
min
29%

Visie

Kernwaarden van onze school zijn: respect, vertrouwen, openheid, gelijkwaardigheid.

Dit komt tot uiting in alle facetten van ons onderwijs.

Lees verder
School

Identiteit

Iedereen is, ongeacht afkomst, godsdienst, seksuele geaardheid of etniciteit welkom. In het leef- en leerklimaat van onze scholen is het belangrijk dat leerlingen en collega's respectvol (leren) omgaan met anderen en andersdenkenden.

Lees verder
School

Speerpunten

De ontwikkeling op SWS It Werflân staat zeker niet stil. De speerpunten waar wij ons op richten, leest u hier.

Lees verder
School

Leerlingenraad

Wij vinden het belangrijk dat leerlingen invloed hebben op de ontwikkelingen van onze school. Daarom is de leerlingenraad nauw betrokken bij de schoolontwikkeling en activiteiten.

Lees verder
School

Op de kaart

Via scholen op de kaart vindt u nog meer gegevens en cijfers van onze school. Dit geeft een goed beeld van de kwaliteit en ontwikkelingen op onze school.

Naar scholen op de kaart