0512-341796
School

School

"In noflik plak foar goed ûnderwiis."

SWS It Werflân

Waar staan wij voor?

De kernwaarden van onze school zijn: respect, vertrouwen, openheid, gelijkwaardigheid. Deze kernwaarden willen we graag zichtbaar maken. Iedereen die bij school betrokken is laat o.a. zien dat hij of zij positief denkend, verschillen accepterend en transparant is.

School

Missie

De openbare en de Christelijke school in Rottevalle zijn vanaf augustus 2016 samen verder gegaan als samenwerkingsschool, waarin beide identiteiten zich thuis voelen. Benieuwd hoe wij dit doen? Lees dan verder.

Lees verder
School

Visie

Kernwaarden van onze school zijn: respect, vertrouwen, openheid, gelijkwaardigheid. Dit komt tot uiting in alle facetten van ons onderwijs.

Lees verder
School

Identiteit

Iedereen is, ongeacht afkomst, godsdienst, seksuele geaardheid of etniciteit welkom. In het leef- en leerklimaat van onze school is het belangrijk dat leerlingen, collega's en ouders respectvol (leren) omgaan met anderen en andersdenkenden.

Lees verder
School

Speerpunten

De ontwikkeling op SWS It Werflân staat zeker niet stil. De speerpunten waar wij ons op richten, leest u hier.

Lees verder
School

Leerlingenraad

Wij vinden het belangrijk dat leerlingen invloed hebben op de ontwikkelingen van onze school. Daarom is de leerlingenraad nauw betrokken bij de schoolontwikkeling en schoolse activiteiten.

Lees verder
School

Op de kaart

Via scholen op de kaart vindt u gegevens en cijfers over onze school. Dit geeft een goed beeld van de kwaliteit en ontwikkelingen op onze school.

Naar scholen op de kaart