0512-341796
Opvang

Opvang

Opvang

Alles onder één dak!

It Werflân is een Integraal Kind Centrum (IKC), wat betekent dat er ruimte is voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Bij het peuterspelen zijn kinderen welkom vanaf 2 jaar. Binnen MFC It Werflân zijn de partijen Oink! en Vandaag gevestigd.

Vandaag is een KDV, geleid door Carla Noor, en biedt o.a. voor- en naschoolse opvang.

Zij bieden kinderen, in hetzelfde gebouw, een rustige maar uitdagende omgeving. Vandaag biedt niet alleen opvang, maar ziet zichzelf ook als mede-opvoeder. Daarom heeft het een kindgericht aanbod voor baby/dreumes en voor peuters. Bij de peuters is er spelenderwijs aandacht voor de voorbereiding op de basisschool.

Meer informatie vindt u via rottevalle@kindvandaag.nl.

Oink! is tevens gevestigd in ons gebouw en betreft alleen peuterspelen. Zij vangen 8 peuters op, drie ochtenden per week.

Zij zorgen ervoor dat er voor de kinderen een doorgaande lijn is naar de basisschool. Dit betekent dat peuterspelen bij It Werflân een perfecte voorbereiding op de basisschool is oftewel spelen voor later. Alle facetten die hier onderdeel van zijn bieden wij aan, zodat kinderen al spelend met elkaar kunnen leren. Door gebruik te maken van een terugkerend dagritme is er voor de kinderen een duidelijke structuur die zekerheid en een vertrouwd gevoel geven.

Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.oink.nl/locatie/it-werflan.