0512-341796
Opvang

Opvang

Opvang

Goede samenwerking

Vandaag Kinderopvang Rottevalle bevindt zich op loopafstand van het MFC. Binnen het MFC bevindt zich Oink! peuterspelen. Met beide partijen werken wij samen.

Vandaag Kinderopvang Rottevalle

Vandaag Kinderopvang Rottevalle is gevestigd in een oude school die verbouwd is tot een prachtige kinderopvang. De kinderopvang bestaat uit 3 groepen, namelijk een kinderdagverblijf (0-4), peuteropvang (2-4) en een buitenschoolse opvang (4-13). De ruimte is huiselijk ingericht met voldoende speel- en leeruitdagingen voor de doelgroep 0-13 jaar. De kinderopvang (0-13) beschikt over een grote buitenruimte, waarbij het accent op natuurlijk buitenspelen wordt gelegd. Talenten in de kinderen blijven zien, zien zoals ze zijn, kijken wat bij hun past, maar ook aan kinderen leren waar wij in deze maatschappij mee om moeten leren gaan, dat is wat hier belangrijk wordt gevonden. Ter voorbereiding op de basisschool biedt Vandaag ook peuteropvang aan, spelenderwijs wordt er steeds meer kennis gemaakt met taal, voorbereidend rekenen, beweging, de fijne motoriek en de sociaal emotionele ontwikkeling. Kinderen stromen automatisch door naar de peuteropvang als ze daar aan toe zijn, hier hoeven ouders hun kind niet speciaal voor aan te melden.

Het kind blijft centraal staan, er is aandacht voor de natuur en de kinderen kunnen zich ontwikkelen in een omgeving waar ze gezien en gestimuleerd worden o.a. door activiteiten. Vandaag Kinderopvang Rottevalle is er voor iedereen. Een afspraak maken kan altijd!

Contactgegevens:

Vandaag Kinderopvang Rottevalle B.V.

Nije Buorren 3, Rottevalle

www.kindvandaag.nl

06-108 62 898

OINK!

Oink! peuterspelen is gevestigd binnen het MFC. Oink! verzorgt peuterspelen, alsmede VVE.

Zij zorgen ervoor dat er voor de kinderen een doorgaande lijn is naar de basisschool. Dit betekent dat peuterspelen bij It Werflân een perfecte voorbereiding op de basisschool is, oftewel spelen voor later. Alle facetten die hier onderdeel van zijn bieden wij aan, zodat kinderen al spelend met elkaar kunnen leren. Door gebruik te maken van een terugkerend dagritme is er voor de kinderen een duidelijke structuur, die zekerheid en een vertrouwd gevoel geven.

Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.oink.nl/locatie/it-werflan.